Parykker​

​At søge hjælp til at finde den rette paryk er en tillidssag. Hårtab kan komme meget pludseligt og der kan være mange årsager til, at man i en periode af sit liv får behov for en paryk eller en toupé.

Hvad enten det skyldes midlertidigt hårtab på grund af sygdom, medicinsk behandling eller det er en mere permanent tilstand af manglende hår, så kan jeg hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Der er ofte mange følelser forbundet med hårtab og det er vigtigt for mig, at den beslutning du træffer i forhold til at håndtere dit hårtab, skal føles rigtig for dig.

Vi er alle forskellige og for nogle er løsningen en paryk, for andre føles det mere ”rigtigt” at udvælge en eller flere turbaner, tørklæder eller måske en kombination.

En paryk er ikke bare en paryk

Udvalget af parykker og toupéer er nu om dage meget stort. Kvaliteten af såvel selve håret som parykkens bund findes i mange varianter og både parykker og toupéer kan være maskinfremstillet eller håndlavet. Derfor fås parykker og toupéer i mange forskellige priser.

Jeg fører et bredt udvalg af forskellige slags parykker, både ægte hår, syntetisk hår, Cyber Hair samt Vital Hair.

Almindelige, syntetiske fibre

Håret er let at holde, virker naturligt og er let at style. Det tåler max 70 grader og kan derfor ikke tåle at blive føntørret eller krøllet med krøllejern.

Cyber Hair

Syntetiske fibre, der tåler op til 140 grader og kan derfor føntørres ved svag varme. Håret tåler endvidere klorvand, saltvand, sauna og dampbad.

Vital Hair

Syntetiske fibre, en forfinet udgave af Cyber Hair. Vital Hair er opbygget som et ægte hår og tåler varme og styling og falder sammen som ægte hår, når det bliver vådt.

Ægte hår

Ægte hår er ægte hår og føles som dit eget, men kræver, lige som syntetiske parykker gør, at man bruger specialudviklede plejeprodukter til rengøring og vedligehold af håret.

Air Skin

Air Skin er ægte hår på en ny, patenteret bund, der er elastisk, transparent og åndbar og danner vakuum på hovedbunden, så du altid kan være tryg ved, at din nye paryk eller toupé bliver hvor den skal, helt uden brug af lim eller tape.

Jeg er Mastersalon for Air Skin og kan derfor tilbyde dette helt unikke, danske produkt.

Jeg har altid minimum 50 forskellige parykker på lager fra de førende producenter på området og har jeg ikke lige den der passer til dig, kan jeg få den hjem på få dage.

Det er også muligt at bestille specialfremstillede parykker efter mål, i forskellige farver, med eller uden krøl og i valgfri hårlængde i ægte hår.

I mange parykker er dele af parykken endvidere fremstillet i hånden for at tilpasses fx hovedform eller hvirvler.

Når vi har fundet den paryk, der passer til dig, bliver den tilpasset og klippet til og ofte vil du kunne få den med hjem samme dag. Konsultation, prøvning og tilpasning tager ca. 1 time. Prøvning, tilpasning og klipning er naturligvis med i prisen.

Vask og vedligehold af parykker og toupéer

Vask og vedligehold af parykker og toupéer afhænger af, hvilken type hår man vælger. Derfor er det vigtigt at få en grundig instruktion i såvel valg af hårprodukter som hensigtsmæssig behandling af din valgte paryk/toupé.

Jeg har derfor også forskellige vedligeholdelsesprodukter, så dit nye hår holder sig smukt længst muligt. Derudover har jeg et udvalg af specialudviklet stylingsprodukter til parykker og toupéer.

Tab af bryn og vipper

Hvis dit hårtab skyldes medicinsk behandling kan du også opleve, at dine bryn og vipper forsvinder eller udtyndes. I salonen har jeg særlige produkter, der kan hjælpe dig til at fremhæve øjenbryn og/eller øjenvipper.

Alt det - og mere til - glæder jeg mig til at vejlede dig i, her i min salon.

Du er altid meget velkommen til at tage en pårørende, en veninde eller en ven med.

Du kan naturligvis bruge din rekvisition fra kommunen eller sygehuset her og jeg hjælper gerne med kontakten din hjemkommune.

Husk at det står dig frit at bruge din rekvisition hvor du vil, også selv om din hjemkommune eventuelt har en aftale med en bestemt leverandør. Tilskuddet følger dig og du kan bruge din rekvisition i alle kommuner og regioner.

Ring på telefon 40 28 30 50 eller skriv en e-mail til charlotte@frisør-pilo.dk​ så vi kan aftale en tid til en gratis og uforpligtende snak om dit nye hår.

Alle mine parykker er naturligvis CE-mærkede og godkendte i henhold til gældende EU regler og indeholder ingen sundheds- eller allergifremkaldende stoffer og de er ikke brandbare.​

Om Frisør PILO

Min salon er opdelt i 2; en almindelig frisørsalon

og en salon til parykker, toupeér og extensions. 

Dette for at holde en diskression og for at kunden føler sig tryg.

Åbningstider

Mandag, torsdag og fredag:​ kl. 09.00 - 17.00

Tirsdag, onsdag og lørdag kun efter aftale

kontaktoplysninger

Frisør Pilo v/Charlotte Solevad

​CVR: 18664984

Nørregade 50, st. tv.

4600 Køge

Telefon: 40 28 30 50

E-mail: charlotte@frisør-pilo.dk